ANKARA / PURSAKLAR - Şehit Murat Düger Ortaokulu

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisinin ilk başkanı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, bize bu vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, tüm çocuklarımızın, tüm dünya çocuklarının bayramını kutluyoruz.

Nis

Ramazan ayı nedeniyle okulumuzda bir dizi etkinlikler gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmenlerimize ve kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okullar arası yildiz kız halter il müsabakalarında okulumuz öğrencisi Nermiz Naz Seven +69 kg'da Ankara 1. si olup Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik eder , başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Okulumuzun 8. sınıf öğrencilerimizin  motivasyonlarını arttırmak ve hedeflerine ulaşmaları noktasında bazı liseleri tanımalarını sağlamak amacıyla Ankara Sanayi Odası Teknik Kolejine ve Özel Ankara Sanayi Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine gezi düzenlendi. Öğrencilerimize okulların saatleri, okul dersleri, öğretmenleri ile ilgili bilgiler verildi ve sınıf, atölye ve çalışma alanları gezilerek tanıtımlar yapıldı. Ev sahipliği yapan  okullarımıza Şehit Murat Düger Ortaokulu olarak teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. yıl dönümü pandemi tedbirleri alınarak kutlandı.

Ara

Okulumuz "Okulum Temiz Belgesi" ni Almaya Hak Kazanmıştır.

Ara

Kahramankazan 2. Geleneksel Belediyeler Arası Naim Süleymanoğlu Halter Şampiyonasında Türkiye 1. Olan Öğrencimiz Hilal Gök'ü tebrik ediyoruz.